Tillbaka till Uppdrag

Industridesign hos Fellessons

Fellessons är byggvaruhandeln som har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till 1910. Företaget har väldigt stor kunskap inom bygghandel, materialval och strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalité i så väl byggmaterial som support.

Industridesign hos Fellessons

Våra kunder är kvalitetsmedvetna och ställer höga krav, i takt med att kunderna förändras så måste även vi förändras för att kunna fortsätta vara starka även i framtiden, säger VD Anders Fellesson. Eftersom vi arbetar med rådgivning av byggmaterial ville vi ha en kreativ lokal som kan presentera våra produkter på rätt sätt och göra det mer intressant för våra kunder. Vi har en lång relation till ELIAS så valet av leverantör var enkel för Fellessons Bygghandel.

Vi söker långa relationer och ett gott samarbete, priset ska vara rätt och man ska kunna lita på varandra. Det bygger på en ömsesidig hög servicegrad och uppmärksamhet. ELIAS kan våra fastigheter så uppstarten gick snabbt och smidigt, fortsätter Anders Fellesson. ELIAS har varit delaktiga i hela projektet och utfört allt arbete inom belysning, ventilation, kraft och data. Det unika inom det här projektet har varit designfaktorn, det har varit kreativ industridesign och exklusiv belysning från Louis Poulsen, Danmark. ELIAS har haft 2-3 montörer på plats under projekttiden, all belysning är LED och dimningsbar.

Projektledare

No items found.

Hör av dig!

Bästa sättet att få nöjda kunder är att göra rätt från början. Kvalitetsbristkostnader har vi ständigt i fokus. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001, dvs kvalitet, miljö & arbetsmiljö.