Tillbaka till Uppdrag

Smarta lösningar hos Börjessons

Börjessons i Karlshamn som är återförsäljare av Volkswagen och Skoda satsar för framtiden genom att bygga ut med 500 m² toppmoderna och kundanpassade bilhallar.

Smarta lösningar hos Börjessons

I det här projektet ställdes ELIAS inför en utmaning när de skulle installera en ny belysning, säger ELIAS projektledare. Att hitta rätt armaturer var en utmaning — enligt Volkswagen finns bara ett fåtal godkända leverantörer. Det krävdes även stor eftertanke för att få lamporna och uttagen på rätt ställe och vinkel för optimal belysning på bilarna. ELIAS har varit med under hela processen, varit totalentreprenör för el och haft huvudansvaret men med tätt samarbete med VW projektör för allt arbete med belysning, uttag, data till kontor samt ladduttag för elbilar.

Det fanns ett tänk på hållbarhet och minskad energiförbrukning redan initialt i projektet, därför installerades endast LED-lampor som drar mindre ström och har en högre effektivitet. Det är en riktigt snygg installation som gör det ljust, fräscht och modernt i vår lokal, vi har fått mycket positiv feedback från våra kunder nämner en säljare.

Projektledare

No items found.

Hör av dig!

Bästa sättet att få nöjda kunder är att göra rätt från början. Kvalitetsbristkostnader har vi ständigt i fokus. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001, dvs kvalitet, miljö & arbetsmiljö.